Balans & Energie voor lichaam en geest

De basis voor een gezond leven

Stoelmassage

Voel je weer energiek en ontspannen

Voel je weer energiek en ontspannen

Een stoelmassage is een korte en actieve verfrissende massage op een speciaal daarvoor gemaakte ergonomische massagestoel. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden door de kleding heen gemasseerd. Door Shiatsu drukpunten en knedingen wordt er intensief gewerkt. U voelt zich na een stoelmassage weer energiek en ontspannen. Een stoelmassage duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en kan zowel in de praktijk als op locatie worden gegeven.

Stoelmassage bedrijven op locatie

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Een organisatie is zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Het is daarom heel belangrijk om een goede balans tussen werkdruk en ontspanning te creëren. Een stoelmassage draagt preventief bij aan het voorkomen van stress en lichamelijke klachten: stijfheid, hoofdpijn, spierpijn, verkrampte spieren en RSI klachten. Het is bewezen dat door het geven van stoelmassages het ziekteverzuim daalt en leidt tot een betere focus en alertheid. Medewerkers ervaren een stoelmassage als een welcome break.

Gratis demonstratie bedrijven

Graag geef ik een presentatie binnen uw bedrijf waarin ik het belang van een stoelmassage uitleg gevolgd door een gratis demonstratie aan 3 medewerkers.

Prijsindicatie in overleg.

Particulier thuis of in de praktijk

Ervaar zelf een stoelmassage

Ervaar zelf een stoelmassage

Kom naar de praktijk voor een stoelmassage of ik kom bij u thuis. Voor een stoelmassage bij u thuis geldt dat er minimaal drie personen gemasseerd moeten worden.

20 minuten € 22,50

5 afspraken kaart € 100,00 ~ 10 afspraken kaart € 195,00.

Bij u op lokatie reken ik € 2,50 extra binnen Heerhugowaard. Daarbuiten € 0,20 cent per gereden kilometer.